۱.معرفی:
مجموعه فعالیتهای توانمندسازی شرکت چکاوک شهر مبتنی بر فرآیندی زنجیرهای است که تمامی فعالیت ها به صورت مستقیم و غیرمستقیم در آن تأثیرگذار هستند. توانمندسازی، ترکیبی متعادل بین ویژگیهای فردی (عمومی)، مهارتهای ذاتی و اکتسابی و همچنین دانش تخصصی است. توانمندسازی به معنای بهبود و ارتقای مجموعهای از دستاوردها شامل مهارتها، دانشها و خصوصیات فردی است که افراد تحت پوشش را قادر میسازد به شغل مناسب دست یابند و در آن شغل موفق باشند.
شناسایی مددجویان مستعد
ارتقای سطح آگاهیهای عمومی، دانش فنی و مهارتهای حرفهای
ایجاد زمینه مناسب جهت کشف خلاقیتهای نهفته مددجویان مستعد
افزایش توان اقتصادی افراد و خانوارهای تحت پوشش
پایدارسازی مشاغل ایجاد شده
توسعه اشتغال
افزایش بهرهوری
پذیرش و تأیید استحقاق تمامی مددجویان اعم از مددجوی مستمری بگیر و فرزندان ایشان و مددجویان تک و چند خدمتی جهت دریافت تسهیلات اشتغال و خودکفایی (آموزش، کاریابی و اشتغال) از طریق شرکت چکاوک شهر انجام میپذیرد.
* اولویت ثبت نام اشتغال و خودکفایی به ترتیب برای گروههای زیر لحاظ شده و پرداخت تسهیلات مذکور به هر یک از اولویتها منوط به عدم وجود مددجوی مستعد اشتغال در اولویت بالاتر است:
الف – مددجویان کمک معیشت بگیر
ب – فرزندان مددجو
ج – مددجویان تک و چند خدمتی
۱-خدمات اشتغال و خودکفایی به مددجویان تک و چندخدمتی فقط به نیازمندان جویای کار (فاقد شغل) با اولویت سرپرستان خانوار و افراد با انگیزه کار با رعایت ترتیب زیر ارائه میشود:
الف – زنان سرپرست خانوار (فوت همسر، مطلقه، همسر زندانی، همسر فاقد صلاحیت، دختر مجرد خودسرپرست و…)
ب – نیازمندان جویای کار رده سنی 20 تا 50 سال
ج – سایر متقاضیان (مرزنشینان و افراد ساکن در مناطق محروم، نیازمندان معرفیشده از سوی مسئولان (دفتر مقام معظم رهبری، نمایندگان مجلس، مسئولین دولتی، ائمه جماعات و…)، انجمن ها ، خیریه ها ،
گام ۱- آمایش فضای کسب و کار مناطق:
قبل از انجام هر اقدامی لازم است کارشناسان و مشاوران شغلی حوزه اشتغال و خودکفایی آگاهی و اطلاع کافی از شرایط، فرصتها، تهدیدات، زمینههای شغلی، خوشهها و شبکههای شغلی و… موجود در منطقه محل فعالیت خود داشته باشند تا بتوانند بهترین گزینه و راهنمایی را به مددجویان ارائه کنند و بر این اساس مددجویان مطابق با استعداد و امکاناتشان در یک رشته شغلی مناسب آموزش دیده و طرح اشتغال اجرا نمایند؛ لذا یکی از مهمترین اقدامات این حوزه اجرای برنامه آمایش فضای کسب و کار مناطق است که نتایج آن در گامهای بعدی فرایند توانمندسازی مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
گام ۲- استعدادسنجی مددجویان:
در این مرحله تمامی اعضای خانواده تحت حمایت بالای ۱۵ سال، از نظر استعدادها، تواناییها و امکانات فردی و خانوادگی، مورد بررسی و مصاحبه قرار میگیرند و افراد مستعد اشتغال برای انجام مشاورههای تخصصی به مشاور شغلی ارجاع میشوند.
گام ۳- مشاوره و راهنمایی شغلی:
مشاور شغلی با انجام مصاحبه و اجرای تستهای مختلف، وضعیت متقاضی را از جهت استعدادها، علایق، مهارتها، تجارب، تحصیلات، امکانات و فرصتهای محیطی و خانوادگی، و ویژگیهای شخصیتی وی تعیین مینماید. در این مرحله مشاور شغلی نسبت به ارائه راهنماییهای لازم در جهت اجرای بهینه فرایند توانمندسازی متقاضی اقدام مینماید.
برگزاری دوره های حقوقی ، مدیریتی ، کسب و کار ، مارکتینگ، آنلاین و حضوری رایگان در راستای بهبود عملکرد پایداری اشتغال زایی مدد جویان