اشتراک گذاری در سایت

اشتراک گذاری در سایت

اشتراک گذاری و همکاری در سایت ها

اشتراک گذاری در سایت در هر مرحله از کار بر روی سایت خود، می توانید آن را با افراد سازمان خود به اشتراک بگذارید تا در محتوا همکاری کنند.

مراحل اشتراک گذاری و همکاری در سایت ها

  1. یک گزینه را انتخاب کنید:

–   برای اشتراک گذاری سایتی از سایت ها، روی افزودن افراد به اشتراک گذاری با دیگران کلیک کنید

–   برای اشتراک گذاری یک سایت از Drive، در Drive، فایل سایت را انتخاب کرده و روی Share کلیک کنید.

  1. افرادی را انتخاب کنید که سایت شما را با آنها به اشتراک بگذارند:

–   برای تنظیم مجوزها در سازمان خود: در بخش دسترسی به افراد، روی تغییر کلیک کنید، یک گزینه اشتراک گذاری را انتخاب کنید و روی ذخیره کلیک کنید. سپس می توانید پیوند سایت را در یک ایمیل یا پیام چت کپی و جایگذاری کنید.

–   برای تنظیم مجوزها برای افراد جداگانه: در کادر دعوت افراد، نام یا آدرس ایمیل افرادی را در سازمان خود وارد کنید که می خواهید سایت خود را با آنها به اشتراک بگذارید، سپس روی Sendand thenDone کلیک کنید.

  1. تغییر مجوزهای افراد:

–   برای دادن مجوزها، روی پیکان رو به پایین “” در کنار نام شخص کلیک کنید و سطح مجوز را انتخاب کنید.

–   برای حذف مجوزها، در کنار نام شخص، روی حذف کلیک کنید.

  1. (اختیاری) برای محدود کردن انتشار ویرایشگران، تغییر دسترسی به سایت یا افزودن افراد جدید، روی کادر کنار جلوگیری از انتشار ویرایشگران، تغییر دسترسی و افزودن افراد جدید کلیک کنید. روی ذخیره تغییرات و سپس انجام شد کلیک کنید.

توقف اشتراک گذاری سایت:

  1. سایتی را باز کنید و در بالا روی اشتراک گذاری کلیک کنید.
  2. در قسمت Who has access، شخصی را که می خواهید حذف کنید، پیدا کنید.
  3. در کنار نام شخص، روی حذف و سپس ذخیره تغییرات و سپس انجام شده کلیک کنید.

مقالات مرتبط :

چگونه سایت خود را بروزرسانی و شخصی سازی کنیم؟

فهرست مطالب

پیام بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 2 =