تهران، بلوار فردوس غربی سازمان برنامه جنوبی کوچه بغیری ساختمان اداری ارکیده

لوگو چکاوک شهر

قفل شدن WordPress admin

قفل شدن WordPress admin
فهرست مطالب

فل شدن WordPress admin از جمله خطاهای رایج وردپرس که بیشتر کاربران با آن مواجه شده اند، قفل شدن پنل مدیریت وردپرس است. به منظور حل این مشکل به مراحل پیچیده و سختی نیاز نبوده و به آسانی می توان این مشکل را رفع کرد. مهمترین نکته قبل از انجام هر مرحله و امتحان کردن هر روش، حتما یک نسخه پشتیبان از سایت خود تهیه کنید تا در صورت ایجاد خطا و یا پاک شدن اطلاعات به راحتی بتوانید سایت خود را با حالت اولیه بازگردانید.

بهترین روش های رفع مشکلات مربوط به ورود به مدیریت وردپرس

بهترین راهکارهای رفع مشکلات ورود به مدیریت وردپرس عبارت است از:

بازیابی URL ورود به سایت وردپرس

در صورتی که هنگام وارد شدن به سیستم خود، پیامی با عنوان “This has been disabled” را مشاهده کردید، دلیل اصلی آن استفاده نادرست از URL ورود است. بعضی از سایت ها اغلب از یک URL سفارشی به منظور وارد شدن به سیستم به عنوان یک اقدام امنیتی استفاده می نمایند. در این صورت هیچ نوع هکری نمی تواند URL را حدس زده و به اجبار و زور وارد سیستم شود. در صورت فراموش کردن URL امکان آن که شما بتوانید وارد پیشخوان شوید نیز وجود ندارد.

از این رو به منظور برطرف کردن این مشکل، در ابتدا می بایست افزونه خود را به صورت موقت غیر فعال نمایید. به دلیل آنکه امکان دسترسی شما به داشبورد مدیریت وجود ندارد، سریع و ساده ترین اقدام برای عملی کردن این کار، استفاده از پروتکل انتقال فایل امن (SFTP) است.

به منظور غیر فعال کردن سایر افزونه ها، ابتدا به حساب ارائه دهنده میزبانی خود وارد شوید. برای مثال برخی افراد از DreamHost استفاده می کنند که در این صورت در مرحله اول باید به کنترل پنل DreamHost وارد شده و پس از آن از قسمت”Domains” به قسمت “Manage Domains” مراجعه نمایید. در این مرحله می توان دکمه WebFTP را در قسمت زیر نام هر نوع سایت در ستون اول پیدا نمایید. پس از کلیک بر روی آن به یک صفحه فایل منیجر وارد می شوید. سپس وارد پوشه ای با عنوان “wp-content” می شوید و در پایان بر روی پوشه “plugins” کلیک کنید.

در این مرحله شما باید پوشه مرتبط به افزونه امنیتی خود را پیدا کرده و سپس بر روی فلش کنار آن کلیک کنید. پس از آن روی گزینه تغییر نام کلیک کرده و نام مورد نظر را برای آن انتخاب کنید و آن را تغییر دهید. در واقع تغییر دادن نام افزونه سبب غیرفعال شدن آن می شود که دلیل آن عدم تشخیص دادن آن توسط وردپرس است. پس از آن سری به وب سایت خود زده و در صورت عدم رفع مشکل، سایر روش ها را تست کنید.

بازنشانی کردن رمز عبور خود و قفل شدن WordPress admin

از جمله روش هایی که اغلب به منظور رفع مشکل قفل شدن پنل مدیریت وردپرس مورد استفاده قرار می گیرد، بازنشانی رمز عبور با استفاده از دیتابیس است. به صورت کلی اگر رمز عبور مدیریت وردپرس خود را فراموش کرده اید، با استفاده از ایمیل در زمان کم می توانید آن را بازنشانی نمایید.

هنگامی که بر روی بازنشانی رمز عبور در پایین صفحه کلیک می نمایید، به هیچ عنوان رمز عبوری برای شما ارسال نخواهد شد. با این وجود اگر قصد دارید رمز عبور مخصوص خود را بازنشانی و ایمیل بازیابی را نیز دریافت نمایید، قفل شدن WordPress admin آسان ترین شیوه بازیابی رمز عبور، با کمک پایگاه داده و با استفاده از phpMyAdmin است. اگر قصد دارید که به phpMyAdmin دسترسی داشته باشید، می بایست به کنترل پنل هاست خود وارد شوید. روش فعالیت تمامی کنترل پنل ها بسیار شبیه به یکدیگر است.

مراحل رفع قفل شدن WordPress admin

در مرحله اول به کنترل پنل DreamHost وارد شده و از قسمت “WordPress” بر روی گزینه “Managed WordPress” کلیک نمایید. سپس نام دامنه ای که در آن قفل شده اید را پیدا کرده و بر روی دکمه آبی مدیریت کلیک نمایید. در پایین صفحه بعدی، دکمه Manage Database را انتخاب کنید تا ابزار phpMyAdmin باز شده و بعد از آن در قسمت چپ صفحه، یک لیست از تمامی پایگاه های داده مشاهده می شود، در این زمان نامی را که قصد دارید با نام دامنه شما تطابق داشته باشد را انتخاب نمایید.  صفحه بعدی، باید صفحه را به سمت پایین اسکرول کرده تا جدول wp-users را پیدا کنید و سپس برای باز شدن بر روی wp-users کلیک نمایید.

در صفحه باز شده، به راحتی می توان نام کاربری خود و حتی نام کاربری مدیر را نیز پیدا کرده و پس از آن بر روی گزینه ویرایش کلیک نمایید. قفل شدن WordPress admin در پایان بخش user-pass را پیدا کرده و در کادر Function، گزینه MD5 را انتخاب کنید و از این رو می توان رمز عبور جدید خود را وارد نمایید.

غیر فعال کردن افزونه های امنیتی خود

غیر فعال سازی تمامی افزونه های امنیتی را می توان از دیگر روش های کاربردی به منظور رفع قفل شدن ناحیه مدیریت دانست. برخی از افزونه های امنیتی از جمله Sucuri Security، میزان تلاش های ناموفق به منظور وارد شدن را محدود می نماید. وقتی که تعداد تلاش ها به حد مجاز برسد، دیگر به هیچ عنوان و با هر تلاشی امکان وارد شدن وجود ندارد. در برخی مواقع این فرایند سبب موفقیت می شود، چرا که مانع از نفوذ هکرها به سایت شما می شود.

با این وجود در صورت فعال شدن امکان دارد که از ورود شما نیز به سایت خود جلوگیری نماید. به منظور حل مشکل وارد شدن به پیشخوان وردپرس تلاش کنید تا همه افزونه های امنیتی که بر روی وردپرس فعال کرده اید را به طور موقت غیر فعال نمایید. اگر قصد غیر فعال کردن افزونه ها را دارید باید از طریق کنترل پنل هاست این کار را انجام دهید.

مطالب مرتبط:

اصلاح متن سفید و دکمه گمشده در ویرایشگر ویژوال وردپرس

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

معیارهای یک سایت حرفه ای