پیش نمایش و انتشار سایت

پیش نمایش و انتشار سایت

پیش نمایش و انتشار سایت خود

پیش نمایش و انتشار سایت قبل از انتشار می توانید یک سایت جدید را پیش نمایش کنید. هنگامی که آماده هستید، می توانید آن را فقط برای سازمان خود یا جهان منتشر کنید.

پیش نمایش سایت خود

اگر در حال مشاهده سایتی در دستگاه تلفن همراه هستید، محتوا به طور خودکار متناسب با صفحه تنظیم می شود که می توانید نحوه ظاهر شدن سایت تان در دستگاه های مختلف را پیش نمایش کنید.

  1. روی Preview کلیک کنید.
  2. برای مشاهده ظاهر سایت شما در دستگاه های مختلف، گزینه ای را انتخاب کنید:
  • تلفن
  • تبلت
  • صفحه نمایش بزرگ
  1. برای خروج از صفحه پیش نمایش، روی (بستن) کلیک کنید.

پیش نمایش و انتشار سایت

سایت خود را برای اولین بار منتشر کنید

هنگامی که سایت خود را برای اولین بار منتشر می کنید، نام یک سایت را برای تکمیل آدرس سایت اضافه کنید. فقط می توانید از حروف، اعداد و خط تیره در نام سایت استفاده کنید. ابتدای نشانی وب شامل دامنه سازمان شماست و قابل تغییر نیست. بعد از انتشار سایت می توانید به ویرایش آن ادامه دهید. با این حال، برای مشاهده تغییرات جدید، باید سایت را دوباره منتشر کنید.

سایت خود را منتشر کنید:

  1. روی انتشار کلیک کنید.
  2. نامی را به انتهای URL اضافه کنید. از برخی اصطلاحات، مانند پشتیبانی و سرپرست، نمی توان استفاده کرد. در صورت موجود بودن یک علامت چک در انتهای URL مشاهده خواهید کرد.
  3. در بخش چه کسی می تواند سایت من را مشاهده کند، روی مدیریت کلیک کنید.
  4. در پنجره اشتراک گذاری با دیگران، گزینه ای را انتخاب کنید:
  • پیش نویس:
  • برای اینکه افراد موجود در دامنه شما یا افراد خاصی بتوانند نسخه پیش نویس سایت شما را ویرایش کنند، روی تغییر کلیک کنید.
  • منتشر شده:
  • برای اینکه به افراد حوزه شما یا افراد خاصی اجازه دهید سایت منتشر شده شما را مشاهده کنند، روی تغییر کلیک کنید.
  1. انجام شد را کلیک کنید.
  2. روی انتشار کلیک کنید. برای تأیید صحت انتشار سایت خود به آدرس اینترنتی سایت خود مراجعه کنید.

% توجه: پس از انتشار سایتی، می توانید سایت منتشر شده را با کلیک روی کپی پیوند “” و سپس کپی پیوند به اشتراک بگذارید و سپس پیوند را در یک پیام چت یا ایمیل به شخص دیگری بچسبانید. سایت خود را برای اولین بار منتشر کنید.

آدرس سایت (URL) خود را تغییر دهید

در هر زمان می توانید آدرس سایت خود را تغییر دهید. با این حال، اگر این کار را انجام دهید، نشانک های URL قدیمی دیگر کار نمی کنند.

  1. در کنار انتشار، روی پیکان روبه پایین و سپس انتشار تنظیمات کلیک کنید.
  2. یک نشانی اینترنتی جدید وارد کنید.
  3. روی ذخیره کلیک کنید.

انتشار سایت خود را لغو کنید

اگر دیگر نمی خواهید سایت شما بصورت آنلاین در دسترس باشد، می توانید آن را لغو انتشار کنید. همچنان می توانید به محتوای سایت خود دسترسی داشته باشید و آن را به روز کنید. همچنین می توانید سایت را با استفاده از آدرس اینترنتی یکسان یا نشانی اینترنتی متفاوت در هر زمان بازنشر دهید. اگر افراد سعی کنند از سایت منتشر نشده شما دیدن کنند، یک پیام خطا مشاهده می کنند.

انتشار سایت خود را لغو کنید:

در کنار Publish، روی پیکان رو به پایین و سپس Unpublish کلیک کنید.

جستجو در یک سایت

وقتی یک وب سایت Google Sites دارای بیش از یک صفحه منتشر شده است، می توانید آنچه را که می خواهید در نسخه منتشر شده پیدا کنید و جستجو کنید.

  1. به یک وب سایت Google بروید و در بالا سمت چپ، Search را کلیک کنید.
  2. جستجوی خود را وارد کرده و Enter را فشار دهید.

پیش نمایش و انتشار سایت

مقالات مرتبط:

معرفی داشبورد و میانبر سایت

فهرست مطالب

پیام بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × چهار =