تهران، بلوار فردوس غربی سازمان برنامه جنوبی کوچه بغیری ساختمان اداری ارکیده

لوگو چکاوک شهر

معایب طراحی سایت با وردپرس

معایب طراحی سایت با وردپرس
فهرست مطالب

طراحی سایت با وردپرس چه معایبی دارد؟ در حالی که همه جا حرف از قابلیت‌های هوشمند و قدرتمند وردپرس است، در این مقاله می‌خواهیم کمی متفاوت عمل کرده و معایب کار با این سیستم مدیریت محتوا را به شما توضیح دهیم. توجه داشته باشید در این مقاله به هیچ وجه قصد نداریم مزایای بیشمار طراحی سایت با وردپرس را زیر سوال ببریم بلکه می‌خواهیم برای آشنایی بیشتر افراد تازه کار و کسانی که قصد ورود به این حوزه را دارند، به صورت کاملا بی طرفانه نگاهی به این قضیه داشته باشیم.

این نکته را فراموش نکنید برای توسعه سایت خود لازم است ابتدا با مزایا و معایب سیستم‌های مدیریت محتوا از جمه وردپرس به طور کامل آشنا شوید. این موضوع برای یادگیری بهتر وردپرس و کسب درآمد میلیونی از این حوزه هم بسیار مفید است.

منبع باز بودن وردپرس نکته مثبت است یا منفی؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای کاملا متن باز است و همین مسئله به تنهایی می‌تواند یک مزیت یا یکی از معایب آن محسوب شود. گاهی اوقات سایت شما تحت تاثیر عوامل بیرونی قرار می‌گیرد یا برای سفارشی سازی بخش‌های مختلف آن نیاز به نصب افزونه دارید. اغلب اوقات سایت شما مورد حملات سایبری قرار گرفته و برای جلوگیری از این حملات باید از یک سیستم قوی استفاده کنید.

منبع باز بون وردپرس خوب است یا بد

نگهداری مداوم

یکی از مشکلات متداول وردپرس، نگهداری مداوم است. برای شخصی سازی بخش‌های مختلف سایت نیاز به نصب افزونه دارید. هر چه تعداد افزونه‌های سایت بیشتر شود، سرعت سایت کندتر می‌شود از طرفی افزونه‌های مختلف ممکن است با یکدیگر تداخل ایجاد کرده و آسیب جدی به سایت شما وارد شود. برای جلوگیری از این اتفاق نیاز به بررسی مداوم تنظیمات وردپرس دارید. این کار فرآیندی زمان بر است و اغلب طراحان سایت را به مرور خسته و کسل می‌کند.

هزینه جانبی بالا

هسته وردپرس از زبان PHP و کاملا رایگان در اینترنت قرار دارد. برای دانلود آن می‌توانید به مخزن وردپرس به نشانی https://fa.wordpress.org/ مراجعه کنید.

این نکته را به یاد داشته باشید برای شخصی سازی بخش‌های مختلف وردپرس نیاز به نصب ماژول و پلاگین‌هایی دارید که اغلب پرمیوم (پولی) هستند البته پلاگین‌های رایگان زیادی در اینترنت وجود دارند اما نمی‌توان به راحتی به عملکردشان اعتماد کرد.

افرادی که آشنایی کامل با مباحث سئو دارند، به خوبی می‌دانند وردپرس بستر مناسبی برای بهینه سازی سایت فراهم می‌کند اما این مورد برای افراد تازه کار که به درستی با مفاهیم اولیه سئو آشنایی ندارند، ممکن است در ابتدا کمی سخت و پیچیده به نظر برسد.

منبع باز بون وردپرس خوب است یا بد

آیا برای کار با وردپرس به کدنویسی نیاز است؟

به طور کلی برای طراحی سایت با وردپرس به استفاده از کد نیازی ندارید. وردپرس تمام قابلیت‌های اولیه را به طور کامل در اختیار شما قرار می‌دهد اما برای اینکه بتوانید تغییرات مدنظر خودتان یا کارفرما را در بخش‌های مختلف صفحات اعمال کنید، نیاز به کار با زبان‌های PHP، HTML و CSS دارید. برای توسعه وردپرس نیاز دارید خطوط کد را با این زبان‌ها بنویسید. این کار برای کسانی که هیچ اطلاعاتی درباره زبان‌های برنامه نویسی ندارند، نه تنها سخت و پیچیده است بلکه آنها را در ابتدای کار از طراحی سایت دلزده می‌کند.

آیا برای کار با وردپرس به کدنویسی نیاز است؟

حجم بالای اطلاعات در وردپرس

تمام اطلاعاتی که در وردپرس قرار داده می‌شوند، حجیم هستند و این موضوع حجم زیادی از CPU را به خود اختصاص می‌دهد. برای جلوگیری از آسیب‌های جدی به سایت خود نیاز به استفاده از ابزاری دارید که اطلاعات را به نسخه کم حجم تبدیل کند. رایج‌ترین ابزار که از آن برای کم کردن حجم اطلاعات وردپرس استفاده می‌شود، minifiers است. کار با این ابزار برای افراد تازه کار کمی سخت و پیچیده به نظر می‌آید. از این رو عده‌ای حجیم بودن اطلاعات وردپرس را نقطه ضعف این سیستم مدیریت محتوا می‌دانند.

در پایان به این نتیجه می‌رسیم وردپرس هم مانند هر سیستم دیگر دارای مزایا و معایبی است که قبل شروع طراحی با این سیستم مدیریت محتوا بهتر است اطلاعاتی درباره آنها داشته باشید. ما در مقاله «طراحی سایت با وردپرس خوب است یا بد؟» اطلاعات کامل تری در این زمینه ارائه داده‌ایم.

امیدواریم مطالعه این مقاله ابهامات شما درباره معایب طراحی سایت با وردپرس را برطرف کرده باشد. در مقاله‌های بعدی ما را در چکاوک نامه همراهی کنید.

2 دیدگاه دربارهٔ «معایب طراحی سایت با وردپرس»

    1. کاملا درسته
      یکی از نکات مهم برای کسانی که با وردپرس طراحی سایت انجام می‌دن این هست که یک دانش متوسطی نسبت به php , html , css و js داشته باشن. خیلی مواقع کار سریعتر پیش میره و در مبحث بهینه سازی سرعت سایت هم تاثیر بسزایی داره.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

معیارهای یک سایت حرفه ای